3 jul 2009

Beste bubbels bij Floris

Volgens GrootSpraak, een restaurantgids voor wijnliefhebbers, moet je voor de mooiste bubbels zijn In de keuken van Floris in Rotterdam. Floris ontving de prijs voor de beste champagnekaart.
De jury bestond uit Ronald de Groot (Perswijn), Ton Entius (Grootspraak) en Stéphanie Dumoulin (Champagne Bureau).
De wedstrijd 'Champagne op de kaart' is georganiseerd door het Champagne Bureau Nederland in samenwerking met Perswijn. De bedoeling van de wedstrijd is om toprestaurants, 'gewone' restaurants en wijnbars te stimuleren meer verschillende en betere Champagnes op de kaart te zetten.

Volgens Perswijn zijn Daan Schmidt en Floris Versluijs liefhebbers pur sang. Ze hebben zoveel Champagne op de kaart staan, dat het bijna wonderbaarlijk is. De keuze is enorm. Van betaalbaar tot duur en een weloverwogen keuze aan kleine wijnmakers. Heel bijzonder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten